news feed

May 29: Ännu en vecka avklarad!

Vi är fortfarande up and running och har er att tacka för det ❤️

Både röd och vit kimchi har mottagits med hejarop och burkarna har bland annat sålts på bryggeriet, i vår webbutik och nu även på REKO-ringar i Landskrona, Malmö och Kävlinge. Det ger oss energi att åter greppa kniven och hacka mer salladskål, purjolök, rättika och vitlök till nästa batch ?

Vår gin har också börjat nå landets alla hörn och idag har vi buteljerat blend D2 som ska packas och skickas med start på måndag. Den lilla destilleringsapparaten har fått jobba i princip varje dag sedan ankomst och snart kommer vi annonsera ytterligare en nyhet för sprithyllan ?

Vi blickar mot den ovissa framtiden och har börjat brygga öl igen. Vår öl säljer glädjande nog mer på Systembolaget men vår restaurang- och exportmarknad är fortfarande långt ifrån det normala. Just nu brygger vi därför främst Sour & Salt som kommer lanseras i minst 88 butiker i slutet på oktober. En välbehövlig och rolig lansering för vår ständiga följeslagare ?

Utöver Sour & Salt så ska vi snart också börja brygga årets julöl Lusse Lelle och Lusse Lille. Det kan tyckas märkligt att brygga julöl i juni men eftersom vi har 8-9 veckors produktionstid på varje flaska öl så gäller det att vara ute i god tid om tomten ska ha tillräckligt med klappar till jul ??

Med det sagt önskar brödraskaran ett stort tack och en god helg. Hoppas vi ses på vår liveprovning imorgon klockan 15.
Då snackar vi skit och skålar tillsammans med er ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.