news feed

Feb 22: Cassiopeia IPA

Så kom den där dagen till slut…🙀

Vi har sedan starten 2012 varit väldigt principfasta och mer eller mindre jobbat inom våra egna ramar. Men ibland ställs man inför utmaningar och till slut handlar det om överlevnad, som gör att principerna får åsidosättas.

Efter den smått dystra inledningen vill vi bara meddela att vi nu tagit det stora steget att börja brygga öl utan vare sig vildjäst eller bakterier.

”Ren” öl som Pilsner, IPA och annat har alltid legat oss varmt om hjärtat och i flera år har det i många fall varit just rena öl vi bryggt i vårt provbryggverk, för att kunna utvärdera och avnjuta i personalrummet.

Först ut är en IPA som vi valt att kalla Cassiopeia.
En IPA utan brett, tänker ni?!
Ja, säger vi. En helt vanlig IPA!

Vill man vara en av de första som testar detta påfund så kan man med fördel ta sig till Purgatorio på fredag där Cassiopeia kommer serveras från 15.00.

Våra rena öl kommer säljas under varumärket Brekeriet och i ett första skede bara finnas tillgängliga på fat.
Men misströsta inte! Vi kommer givetvis även fortsätta med det vi gjort hittills, så denna produktlinjen blir bara ytterligare ett ben för oss att stå på.

Vill du servera Cassiopeia eller någon av våra andra öl på ditt ställe? Hör av dig till oss här, på mail eller på telefon.

Vi ses väl på fredag?! 🎉🍻

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.