news feed

Sep 29: Great Swedish Festival Beer 2022

Great Swedish Festival Beer 2022!

Imorgon är det fredag igen och åter dags för oss att släppa ifrån oss ett nytt alster. Denna gång i form av årets officiella öl till Great Swedish Beer Festival 2022 som går av stapeln den 28-29:e oktober i Malmö.

Ölet är bryggt tillsammans med våra vänner på Svartbergets Fjällbryggeri och Snausarve gårdsbryggeri som båda bidragit med finfina ingredienser för att ytterligare förgylla denna syrliga och salta skapelse; jämtländska granskott från Svartbergets och gotländska enbär från Snausarve.

Ölet släpps i Systembolagets exklusiva sortiment och det finns totalt 15000 burkar som i skrivande stund är fördelade på 74 butiker runtom i landet. Det går dock som vanligt finfint att beställa även till andra butiker.

Här finns mer info och dylikt.

Skål för den svenska hantverksbryggarbranschen! 🍻

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.