news feed

Mar 8: Vat No.7

Vat No.7 – Vår 4-åriga ”single barrel”-suris släpptes idag i exklusivt sortiment 🎉

Beernews.se skriver bland annat så här om denna skönhet:”Det här ett synnerligen fantastiskt öl på många sätt. Vat No.7 är Brekeriets andra upplagan av sin fyraåriga ”single barrel”-öl, det vill säga, ölet har legat på ett och samma fat i fyra år utan att blandas. Och det är helt otroligt bra. Rik och elegant doft med inslag av krydda, ek och örter. Smaken är komplex men samtidigt perfekt balanserad mellan syra och fat.”

49:- för en 375ml-pava. Finns i närmare 40 butiker runtom i landet men är beställningsbar till samtliga.

Mer info finns här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.